OLVASNIVALÓ

Ez az oldal azoknak szól, akik nem akarnak, vagy nem tudnak hosszabb időt szánni könyvekre, de szívesen olvasnának érdekes történeteket. Továbbá azokat is megszólítom, akik szeretnének betekintést nyerni a munkámba.

Különböző történeteket osztok meg, melyekben bemutatom, hogy milyen problémákkal, nehézségekkel kerestek meg, hogyan dolgoztunk és mi lett az eredmény.

Amennyiben magadra ismersz klienseim hasonló problémáiban, keress bizalommal a szolgáltatások fül alatt!

Jatekos-Agyintegracio-cikk

Beszélgetés a Játékos agyintegráció szülőknek képzésről

Mire kerestél megoldást, amikor megtaláltad a Játékos Agyintegráció Szülőknek képzést? Többféle szempontból kerestem megoldást, a gyerekek fejlesztését illetően. Szülőként és terapeutaként egyaránt kerestem olyan játékos …

Tovább olvasom →
fiu apjaval

A két legjobb módszer, amit szeretek kombinálni – kineziológia és mozgásfejlesztés

Nem titok, hogy egyre több kisgyermek kerül be az oktatási rendszerbe – és fog bekerülni a jövőben – az idegrendszeri éretlenség jeleivel.

Tovább olvasom →
bal kezes gyermek

Balkezes gyermekek írás- és olvasásnehézségei

2019-ben készítettem szakdolgozatot a témában. Történeti áttekintés, balkezesesség kialakulása, az írás és az olvasás anatómiája és neurológiája.

Tovább olvasom →
Dühös gyermek

Dühösen az óvodában

Egy édesanya 5 éves kisfiát, Balázst hozta el, mert nem tudta a dühét kezelni. Ha dühös volt elvörösödött, csapkolódott, kiabált és saját magát is ütlegelte. …

Tovább olvasom →