Könyvajánló

Szeretek olvasni. Fontosnak tartom az olvasást.

Az önművelés egyik alapvető eszköze. Egyszer azt olvastam, hogy a világ minden problémájára a könyvekben találjuk a megoldásokat!

Olvass te is!

Sokszor nehezen tudok dönteni, hogy melyik könyvet olvassam, mert annyi minden érdekel! Ha Te is hasonló cipőben vagy, akkor itt találhatsz megoldást! Könyvajánló oldalamon időnként egy-egy könyvet fogok röviden bemutatni, elolvashatod, hogy kinek ajánlom, illetve facebook oldalamon megoszthatod a könyvvel kapcsolatos gondolataidat is!

Tehetség vagy!

DR. CAROLINE LEAF:
TEHETSÉG VAGY!

Keménytáblás könyv, melyet a Denton Bt adott ki 2014-ben.

Dr. Carol Leaf 1985 óta foglalkozik a gondolkodás kutatásával. Célja olyan módszerek kidolgozása, melyek az agykutatás eredményeit figyelembe véve maradandó, pozitív segítséget nyújtanak a sikeres élethez.

Állítása szerint mindenki tehetséges valamiben!

NORMAN DOIGE:
A VÁLTOZÓ AGY

A Park Könyvkiadó gondozásában jelent meg, keménytáblás, ízléses kinézetű a borítója és ami külön tetszett, hogy van benne könyvjelző.

“Az emberi agy képes megváltoztatni önmagát.”- olvasható az első mondat. Mit is jelenthez ez? Gondolkozz el rajta egy pillantra!

A változó agy

BARNA MIKLÓS FERENC:
A LÉGZÉS GYÓGYÍTÓ EREJE

Puhatáblás könyv, a Bioenergetic Kiadó gondozásában jelent meg, nyugalmat árasztó képpel a borítón.

Miklóssel először egy előadásán találkoztam, ahol csupa érdekességről beszélt a légzés kapcsán. Megtudtam, hogy a betegségek és fájdalmak hátterében a sejtszintű oxigénhiány áll.